Followers

Saturday, 28 January 2012

NO TITLE !

Assalamu'alaikum .
malam yang dingin di temani lagu yang berputar di corong radio. tergerak hati saya untuk mengerakkan jari-jemari saya untuk menari di keyboard laptop kesayangan . heemm . terasa sunyi sangat malam ni tidak kedengaran ucapan selamat malam dari si dia . biarlah si dia lena dengan perasaannya .

kebelakangan ini perasaan saya selalu sayu . tanpa diundang air mata membasahi pipi saya . tak tahu dan tak pasti kenapa perasaan saya menjadi sedih dan sayu bila merenung kembali apa yang terbuku di hati . tiada siapa tahu apa masalah sebenar saya . mungkin sebab saya ni jenis yang tak suka sangat becerita dengan orang yang saya tak rapat . tapi yang rapat pun tak kesemuanya tahu rahsia hati saya .

ada sesiapa ke yang sudi memahami isi hati saya ? huhuhu .. bukan mudah untuk memahami saya yang keras kepala and keras hati ni . apa pun tak boleh . saya sayang semua . saya sayang semua . saya sayang semua . saya rindu semua . saya rindu semua . saya rindu semua . haha . CITY QURAISYAH BINTI MA'MOR ( nama sebenar dalam IC ) sudah melalut . macam nilah jadinya kalau selalu sangat berahsia .


SENYUMAN YANG MANIS ,
MATA YANG BERSINAR ,
TIDAK KELIHTAN DI MANA SEDIHNYA .
TAPI HATINYA SERING MENANGIS TANPA DI SEDARI !


sampai sini jelah sesi luahan hati .
maaf kalau rasa cerita saya ni tergantung .

Thursday, 26 January 2012

Memahami !

Assalamu'alaikum .
hari ni hari khamiskan . lagi berapa hari jer nak naik sekolah . kerja sekolah baru siap 85% . huhu . lenguh rasa tangan nak siapkan kerja yang berlambak macam kayu balak . hahah . hari ni update blog dalam keadaan yang tak stabil tapi masih boleh releks lagi . huhuhuhu .

betul-betul dugaan yang melanda . hanya mampu sabar saja lah . aku manusia yang malas nak layan gaduh-gaduh ni . malas nak besar2 kan lagi masalah . aku salah cakap sikit jer dah jadi satu masalah . haaduuh bukan senang nak jaga hati kapas ni . ni kalau aku mengadu dekat blog ni . aku tak tahu lah dia nak kata apa . biar dia baca lagi bagus . aku nak dia tahu . nak tak nak terima . sebab ni memang diri awak yang saya perhatikan selama kita kenal .awak saya minta lah . jangan masalah kecil nak di besar2kan . saya ni bukan jenis nak bergaduh jer . saya jenis yang xlayan sangat emosi ni . saya minta awak boleh faham dan jangan nak besar2kan masalah kecil lagi . saya letih tau . lagi 1jangan nak bersangka buru . PLEASE THING POSITIVE .

ok tu jerlah . awak fikirlah baik-baik k .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright by Quraisyah edited by adifikri with love