Followers

Friday, 29 July 2011

KEM di TANJUNG LABUH .!!

Assalamualaikum .
tuan puan tompang lalu saya nak type ni .
ok guys i`m back .
huhuhu rindu la kat blog ni.
yela 4ari xde dekat rumah . huhu .
4ari msti ade citer tol x. heheh .
pergi mane ek 4ari tak de ni .
pergi KEM PENGAKAP JUBIL INTAN. TANJUNG LABUH,BATU PAHAT,JOHOR .

1st kiteorg gerak pukol 11 lebih kot .
sampai dekat situ pukol 3 .
sampai jer WOoOoOo ramainye manusia . hahah *jakun jap .
da selesai semua urusan time untuk bahagikan kumpulan .
ohh God sememangnye tak nak terpisah dengan Eyka .
tapi nak buat macam mane terpakse merelekan . huuu :P
ok aku masuk dalam Group No.7 ..
huuu tengok bederet manusia terus dlm kepale macam mane nak kenal dengan manusia seramai ni .
hahah *giler , cengang jap .
masuk waktu malam .
kiteorang di hujahkan ceramah tentang radio amarto .
best la dapat belajar pasal radio amarto . huuhuu .
dlm pukol 12lebih macam tu baru masuk tido .

esok nye macam2 aktiviti kiteorang buat .
haaa pening nak ingat balik aktiviti ape .
sendiri ingat la eh .
hahahah .
malam nye kiteorang tak tido pun .
overningt !! best giler !!
huhu . jgn pikir len k .
kiteorg xtido sebab buat gejet k .
harap faham . hahah .
mmg best la dpt overningt ngn goup7 .
malam yang tak kan pena aku kupe kan . huuu

esok nye ari ke3 .
huuu sambung aktiviti semalam yang ade takabis lagi .
huuu sepanjang aktiviti mengantok sangat .
penat giler .
tu lah sape suruh xtido . huu *suke lar . xP
petang nye kiteorg ade test .
nasib dapat jawab test tu .
kalau diikotkan mengantok ni nak aje aku tido .
malam nye terus tido huuu penat giler2 .

hari ke 4 .
ohhh god hari last la .
sayang nye nak tinggalkan member2 baru .
hummmm .
pagi nye ade latihan penutupan rasmi .
huu sedih nak cerita time latihan ni .
memang sedih sangat .
kenape lah aku boleh tombang time buat latihan .
tengok nak kawad untuk time last pun tak boleh .
ishh geram la .
time orang buat latihan & majlis penutupan rasmi
aku rehat dekat bilik rawatan .
orang tu kate muke aku pucat macam mayat time rehat .
diarang ingat aku da Mati .
eh tak baik tau cakap macam tu sedih aku dengar .
tapi aku hidup lagi . tak mati lagi . hehehe .
diarang kejut aku .
aku ingat semua da nak bertolak balik .
terus aku sadar cari member2 .
huu selamat dapat jumpe lau tak rindu kering aku .
hahhaha .
sayang korang la .. rindu sangat dekat korang .
hummmm .
sampai sini jer la entry aku .
sakit kepale nak ingta balik . heheeh .
always make me smile :))

Sunday, 24 July 2011

THANK YOU AWAK !

Asslamualaikum .
ok guys post again .
aku tengah boring memang macam ni.
heee . sayang blog ni sebab sudi menjadi PENUNJUK yg setia .
hehehehe :))

Tadi aku kuar dengan Alif .
pergi ziarah kubur arwah untuk menunaikan janji aku yang xsempat ditunaikan .
thanks Aliff sebab sudi teman saya .
tadi lepas ziarah , aku n dia g angasana .
saje jalan2 tengok Hot FM & METRO .
lepas tu gi makan dekat skudai pread .
lepas makan kiteorg gerak gi Taman Mutiara Rini .
jalan2 lepak2 tengok orang main layang layang .
dalam pukol 5.40 gerak balik .
sampai rumah pukol 6.15 .
ok good sampai sebelum 6.30 itu janji aku pade ibu .
heeee tepati janji tawu .. :))

Kegembiraan

Assalamualaikum ..
selain kawan , blog ni tempat aku curahkan segalanye .
tiada kawan blog lah teman setia tempat aku menyaip cerita cerita aku .
banyak cerita yang aku nak ceritakan .

1st thing yang membuatkan aku happy sangat .
sampai rase nak gila pun ade kot .
Betarikhkan 22/07/2011 pade jam 3.43petang (selepas solat jumaat) .
saya telah mempunyai seorang adik yang dinamakan Qusyairy Mubarack Bin Ma`mor .
huuu pade mase saya dapat berita tu saya tersengih , tertawa , ter ter ter lah semuanye .
bagaikan di alam fantasi je mase tu . ALHAMDULILLAH . happy sangat2 .
pleace lah tengok pic kat bawah tu . SAYANG Qusyairy !!!


Wednesday, 13 July 2011

Kerinduan .

aku terlampau rindukan dia .

kalau arwah ade time aku sedih mesti aku dah happy balik .
tapi ape kan daye dia pergi tinggalkan aku tuk selamnye .
aku terlampau rindukan dia hingge xterucap .
hanya yang aku mampu menagis dalam hati .
xsnggup aku luahkan tnagisan ini .
aku takot dia akan tersekse .

Sunday, 10 July 2011

Kepiluan Hati

hye ...
hari ni dah dua kali aku berblogging .
hemmm ..
biase lah hati tengah sedih kan , memang macam ni ..
aku sendiri xtahu ape dah jadi pade diri aku .
selepas kejadian semalam yang menimpe aku .
sedih pilu rase nye yang hanye dapat aku ungkapkan .
di sudut hati aku yang paling dalam aku nak je bunuh diri .
itu yang aku mahu .
aku dah terlalu bosan dengan kehidupan yang aku lalui .
entah bile aku nak temui kebahgiaan .
entah bile aku dapat tersenyum dan ketawe seperti dulu .
kenape KEBAHGIAN yang selame ni aku angankan xpernah menjadi kenyataan ..
kenape KESEDIHAN yang menimpe aku ..
ape yang aku dah buat .
semua perintahNYA aku lakukan ...
tapi kenape aq di perlakukan seperti ini .
seperti aku ini tiada hati dan prasaan .
aku manusia biase same seperti manusia yang lain .
tapi kenape .. kenape dan kenape ..
YA ALLAH ,
berikanlah aku pertunjuk yang benar suupaya aku dapat melalui dan harunginye
dengan mudah dan tenang di sisi MU ...

haruskah aku diperlakukan sebergini ?

Assalamualaikum ...
ok entry aku kali ni betul2 sedih ..
semalam 9july an .. aku hangout dengan qila .
mula2 memang best dapat hang dengan dia .
yelah dah dekat 3minggu aku xjumpe dia .
last2 nak balik aku yang tetibe sedih .
aku gaduh dengan Aaron Gracen .
sebabnye aku keluar xbagi tahu dia .
dia lepaskan aku dengan sebab xmunasabah tu .
kenape dia xpikir panjang sebelum nak buat sesuatu keputusan tu haa ..
tau x sekse nye hati aku ni .
aku terjerit telolong merayu kat dia aku xnak putus .
tapi dia sanggup tengok aku terluke kan .
perit sial hati aku ni . tuhan je yang tahu !!!
aku pun baliklah malas nak stay lame2 kat situ .
aku g umall . aku sambung lagi merayu dekat dia .
dia xnak dengar jugak .
qila amik enset dari aku .
qila cakap dengan dia .
lepas tu dah ok .
aku gi lah karoke jap dengan qila nak hilang stress yang teramat ni .
dia call qilla . dia dengar aku tengah karok .
dia marah aku . aku cakap faham lah aku tengah stress .
ok dia faham . ok lah .
lepas karok aku balik . aku msg dia kate nak balik .
dah samapi rumah aku try call dia .
dia xangkat angkat . aku msg qila suroh misscall dia jap .
rupenye dia off fon .
dri pukol 8 lebih sampai sekarang aku still call . 
aku risau sangat & aku rindu dengan dia .
perlu ke alu diperlakukan sebergini ???
aku sayang dia sangat2 & aku cintakan dia .
kite nantikan jawapan esok .
kalau xde enntah lah . 
doa2 lah dia ada n jawap call aku .
AKU RINDU KAU Aaron Gracen .

Wednesday, 6 July 2011

Assalamualaikum ...
haaiiisssyuuuummm ... bersin sudah , hahahah ^_^ .
entry saya tuk malam ni agak lah menyedihkan hati saya ..
hahah it`s about MY LOVELY LANGSI .. hahaha , jahatlah saya panggil dia langsi .
xmo xmo xmo ye wat macam tu .
ari ni kedit abis , battery fon abis . ape lg nak abis ? haaah .
tadi dok tunggu battery full . pastu wat CALL ME BACK .
dia call saya , dia cakap dia dah xdok taman U .
OHH MY GOD !!
dia kata kene dok 5KEDAI .CHOOPP!
kat area situ memang ade 5KEDAI je ke ?
hahaha . "sangat bodoh soalan itu" ...
dalam hati sedih siak . baru 1hari xjumpe dah rase rindu sangat kat dia au .
awak  xsuke saya rindu dia "HOW CARE ?!"
dia kata dekat saya dari sini jauh nak gi sane ..
nanti dia dah beli moto dia dok taman U balik .. ok lah saya boleh terima .
lepas tu ada satu bunyi ni yang paling saya BENCI . 
tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut ...
tande nye kredit abislah ..
hemm cedih ar baru dapat cakap sekejap jer .
xpe janji dapat cakap dengan dia . heheh .
LOVE YOU !!!!

Monday, 4 July 2011

Assalamualaikum ..
aku miss giler nak berblogging .
memang lame giler xupdate blog .
mcm aku nak ceritakan untuk korang .
mcm-mcm jadi pade bulan6 , kadang2 aku terpikir bulan6 ni agak lah macam sial .
menangis aku tiap2 malam kerana masalah yang timpa aku .
aku yakin itu dugaan dari ALLAH untuk aku mengigatiNYA .
aku terima semuanya dengan rela hati .
alhamdullilah aku dapat harungi segalanye dengan agak tenang .
aku yakin ALLAH tu maha penyayang .
bulan yang lepas aku lupakan dan semuanye aku jadikan pengajaran buat aku .
aku doakan semoga bulan yang datang ni akan memberi aku pelbagai kenangan dan pengajaran yang lebih baik buat diri aku sendiri .
INSYAALAH .

FOR IMFORMATION .

hye .. Ni blog baru aku .. yang dulu tu kita same2 lupe kan . sbb yang tu aku xkan pernah update lagi sebab aku terlupe pass nye . ok sekarang kita tumpukan pade blog ni jerk .. k .. kat blog ni aku akan citerkan semua kisah suke duke aq mengharungi hidup aku setiap detik bersame family , member aku & orang tersayang . ni jerk yang baru aku dapat aku citerkan . kalau lah kan korang nak tawu lagi ape citer aku lagi . JUST FOLLOW BLOG AKU .. sekian sahaja dari BLOG ArianAaron ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright by Quraisyah edited by adifikri with love