Followers

Friday, 13 January 2012

PERKENALAN YANG TAK DIJANGKA !

Assalamu'alaikum ..
haalaamaak ! bersawangkan mak nenek cucu cicit labah-labah lah seh blog aku .
sorry lah semua sebab dah lama tak update blog aku ni .
bukan tak ada story . ada cuma aku sekarang ni agak malas nak buka laptop ni .
lepastu nak cag lagi . haaissh kalau dah pemalas tu pemalas juga . hahaha .
hari ni jer agak rajin . sebab dah tak ada kerja nak buat dah .

aku kenal dia 1.12.2011 masa tu .
petang kalau tak salah . adat orang kenal dekat fb .
add then approve .
chat then call/massages .
lepastu dengan tak dirancang kiteorang couple .

lepas sebulan lebih mengenali hati masing-masing .
pada awalnya memang aku agak kasar melayan dia .
tapi kan aku ada rasa sayang sikit dekat dia masa tu .

aku terus dengan cara aku .
aku marah dia . peeh memang tak boleh nak cerita lar masa aku layan dia macam tu sekali .
tapi dia diam , dia betul-betul sabar dengan perangai aku .
sampaikan aku sendiri kene marah dengan umi sebab buat dia macam tu .

aku buat dia macam tu ada sebab .
aku tak nak terus bagi muka dekat seseorang yang baru kenal .
aku tak nak jadi macam dulu .
masa awal-awal bukan main sayang . muka pun nampak ikhlas , suci bersih gitu .
bila dah lama , dah agak bosan . kau blar macam tu . haaissh bagus sangatlah perangai macam tu .
dah nenek jangan bukak cerita lama . buku lama tinggalkan dan jadikan sebagai pelajaran .

kiteorang bahagia dengan cara sekarang .
minta-minta Allah dugalah kami dengan pelbagai dugaan .
supaya ikatan cinta dan kasih sayang kami semakin erat .
tak sabar rasanya minggu depan nak balik kampung melaka .
aku nak date lah weeh . haaiish . lama rasanya tak date kan kan .
almaklumlah orang agak jauh . huhuhu .

ok samapi sini jer story aku .
nanti aku dapat 8A aku update k . hahah . amin !
doakan aku k .
aku pun akan mendoakan untuk semua yang akan menduduki
"PENILAIAN MENENGAH RENDAH 2012" !

ni ada hasil kerja saya yang tak seberapa



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright by Quraisyah edited by adifikri with love