Followers

Wednesday, 7 September 2011

mcm mcm rasa :) :( :O

Asslamualaikum .
awak awak awak .
saya agak bosan lah awak .
awak hari ni 7sept2011 an an .

heeee nak tau x nak tau x .?
tak nak tau ? saya kesah ape . huuu :P :P
ok sebenarnye hari ni dah 1bulan 7hari saya kawin ..
haa kawin ?!
opsss salah type lak . heiheihei .
RELATIONSHIP dengan M.ALIF ASYRAF .
Alhamdulillah . moga kekal .. amin~~


saya ni tak da lah sekaya korang nak wat ape2 suprise an .
sekarang ni pun saya tengah susa sikit .
handfon saya hilang . tak leh nak msg or call sape2 .
SEDIH ~~!!!
cian an cian an . xkecian suda .. hemmm
apa yang mampu saya buat hanya bersyukur dan teruskan perhubungan ini .


esok dah 8sept2011 .
birthday ALIF . 
handfon tak de . tak leh nak call free dengan dia .
harap dia tak bersedih .
awak awak ALIF .
saya mintak maaf kalau birthday awak kali ni buat awak sedih or tak suke .
sorry tak dapat teman awak .
tak dapat msg or call awak .
saya mintak maaf sanagt2 .
insya ALLAH hari sabtu or ahad kita kuar eh . 
saya sayang awak sesangat sangat .
saya rindu awak segila gila . huuu .
muaahhh sikit .. muah banyak banyak ar . hehehe :))
I <3 U ~~~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright by Quraisyah edited by adifikri with love