Followers

Tuesday, 8 November 2011

Dia Handsome :D

hye and assalamualaikum .. ok ok story title kita hari ni pasal gambar dekat atas ni . gila handsome dia rambut panjang . haaarr cair boleh tak tengok dia macam ni .. tak boleh ?? aku tak dapat apa pun korang tak suka .
awak boleh tak awak buat rambut macam ni lagi . saya suka tengok awak rambut panjang macam ni . memang tangan saya gatal lah main rambut awak yang panjang ni . hehehe jangan mara ,, jangan mara :D

ok story yang sebenarnya aku rindu dia .. rindu tahap dah tak ada limit nye . dah sebulan kot tak jumpe . tak hang . ok ok tak payah gatal sangat nak jumpa sekarang . dia nak SPM dah . ok ok tak kacau dia lah nak SPM . aku pun nak balik kemaman nak spent time dengan papa , umi and my littel brother ..

awak sayang . eceh eceh sayang .. hehe . saya rindu awak tahap mitter minyak habis pun leh turun naik balik . hehehe . tak apa nanti kita jumpa puas puas k . saya tunggu awak habis SPM .

..IMISSU..IMISSU..IMISSU..IMISSU..IMISSU..IMISSU..IMISSU..IMISSU..IMISSU..IMISSU..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright by Quraisyah edited by adifikri with love