Followers

Wednesday, 19 October 2011

teringin sangat .. boleh ?

Assalamu`alaikum ...
banyak yang nak di kongsikan .
banyak sangat yang di inginkan dalam hati ni .
tapi tak tahu lah kesampaian ke tak kan .. hemm ..

1st aku teringin nak camera ni
aku nak mintak tapi takot ..
hemm lau dapat aku nak blajar betul cam ne nak snap pic yang lawa2 kan .
belikan boleh ? "kalau kau mampu"

2nd aku nak spent time lama2 dengan ibu,papa,umi,qusyairy .
aku nak spent time dekat sini ..
tapi ibu tak dapat pergi lagi tempat ni .
sayang nya .. kalau boleh nak pergi dengan ibu gak ..
NAK PERGI JUGA !!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright by Quraisyah edited by adifikri with love