Followers

Friday, 9 December 2011

Alhamdulillah ..

Assalamu`alaikum and haai .

ding dong bell ding dong bell . selamat membaca cerita cerita aku ini . gaar ayat tak nak lagi baku ke kak oi . hahahah . ehh cek akak kita ni happy semacam . happy sampai kan type ni pun tersenyum sendiri tau . aww aww gitu . geerr serabai !

back tu tittle .. alhamdulillah hari demi hari aku dapat ubah perangai aku yang jahanam jadi yang baik . huuu . sudah taubat pulak akak ni .. hahhaha . yela .. tak kan yang jahat tetap jahat . yang baik pun kena lagi baik . semua manusia kene berubah . yang jahat tu pasti akan ke jalan yang baik . tak kan selamanya nak di pandang jahat and hina . tak kan ?! yang suka pandang orang sebelah mata tu mintak lah berubah ya . awak ni tak takut dosa ke akak abang oi ?! kau nak menjawab cakap kubur lain2 . ok fine ! dekat akhirat jangan tuntut aku . huuu ustazah sudah membebel !!!

ok lagi satu .. dalam masa yang sama aku dapat menerima dia dengan seadanya dan dengan hati yang terbuka . hati yang pernah di sakiti bukan senang nak diubati . ayat umi "luka tu dah hilang tapi parut tu masih ada" . tapi parut aku ni makin lama dah berkulit semula . kulit yang di isi dengan kasih sayang yang ikhlas . terima kasih awak .. saya harap awak tak kan hampakan hati saya and terima saya seadanya :))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright by Quraisyah edited by adifikri with love