Followers

Sunday, 25 December 2011

Baca jangan banyak bunyi :)

Assalamu'alaikum .
haai . aku post malam2 buta .
aku just nak bagi tahu yang tahun depan aku dah jarang online or dah tak online sampai habis exam PMR kot.
huuu . aku mesti rindu korang kan kan kan :)

korang korang and korang .. jaga diri k ..
awak busuk ! jangan nakal2 eh bila saya tak cek awak nya fb nanti .
jangan gatal dengan perempuan lain tau and jangan chat dengan si dia tu tau ..
ok saya tahu awak baik and saya percaya pada awak ..
kalau korang korang ada rasa rindu just call and text aku .
tu pun ada time yang korang boleh call .. kalau fon aku off tu bermakna salah time lah k :) ..

ok take care .
mohon ampun dan maaf dari semua yang pernah terasa maki aku , kecil hati dengan aku and blablabla .
heheeh . malas nak tulis panjang2 . harap korang maafkan aku k . aku tak nak berdendam dengan sesiapa pun and mohon doa korang untuk kejayaan aku tahun depan :) . terima kasih .

Assalamu'alaikum :D 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright by Quraisyah edited by adifikri with love