Followers

Sunday, 24 July 2011

Kegembiraan

Assalamualaikum ..
selain kawan , blog ni tempat aku curahkan segalanye .
tiada kawan blog lah teman setia tempat aku menyaip cerita cerita aku .
banyak cerita yang aku nak ceritakan .

1st thing yang membuatkan aku happy sangat .
sampai rase nak gila pun ade kot .
Betarikhkan 22/07/2011 pade jam 3.43petang (selepas solat jumaat) .
saya telah mempunyai seorang adik yang dinamakan Qusyairy Mubarack Bin Ma`mor .
huuu pade mase saya dapat berita tu saya tersengih , tertawa , ter ter ter lah semuanye .
bagaikan di alam fantasi je mase tu . ALHAMDULILLAH . happy sangat2 .
pleace lah tengok pic kat bawah tu . SAYANG Qusyairy !!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright by Quraisyah edited by adifikri with love